Kosten deelname seizoen 2019/2020

De CMV-deelnemers betalen € 125,- per seizoen. Voor dit bedrag worden er 15 trainingen van 2 uur georganiseerd onder begeleiding van één gediplomeerde hoofdtrainer en twee assistent-trainers. De deelnemers krijgen ook het unieke trainingsshirt van de volleybalschool.

De B- en C-deelnemers betalen € 175,- per seizoen. Voor dit bedrag worden er 15 trainingen van 2,5 uur georganiseerd. Als je geselecteerd wordt, krijg je dus 37,5 uur aan extra training onder begeleiding van één gediplomeerde hoofdtrainer en assistent-trainer. De deelnemers krijgen ook het unieke trainingsshirt van de volleybalschool.

Kosten deelname seizoen 2018/2019

De CMV-deelnemers betalen € 125,- per seizoen. Voor dit bedrag worden er 20 trainingen van 2 uur georganiseerd onder begeleiding van één gediplomeerde hoofdtrainer en twee assistent-trainers. De deelnemers krijgen ook het unieke trainingsshirt van de volleybalschool.

De A-, B- en C-deelnemers betalen € 175,- per seizoen. Voor dit bedrag worden er 14 trainingen van 2 uur en 6 trainingen van 3 uur georganiseerd. Als je geselecteerd wordt, krijg je dus 46 uur aan extra training onder begeleiding van één gediplomeerde hoofdtrainer en assistent-trainer. De deelnemers krijgen ook het unieke trainingsshirt van de volleybalschool.