Wim Knip aanvallend op een 3-mans blok van Ducla Praag uit Tsjechië in 1977.

Wim Knip

Als trainer: Volleybaltrainer niveau 4, trainer/coach Simokos D1 (3e divisie) en trainer B-selectie Volleybalschool West-Friesland. Geeft al meer dan 30 jaar training aan alle leeftijdsgroepen van C-niveau tot in de Eredivisie. Wim stond (mede) aan de basis van de loopbaan van Sanne Kruis (US Dames 1, Eredivisie), Nicole Koolhaas, Kirsten Knip (beide Nederlands team) en Rimke Braakman (ex-topper Beachvolleybal).

Als speler: Eredivisie, 2 jaar bij DTS Enkhuizen, 9 jaar bij Interlance-Zaan'69 Zaandam en 1 jaar bij Reflex Kampen. Kwam in de periode 1976 - 1980 uit voor het Nederlands Herenteam en speelde 56 interlands.

René Tigges

Als trainer: Volleybaltrainer niveau 3 en trainer van de B en C-selecties van de Volleybalschool West-Friesland. Geeft vanaf z'n 16e al training aan jeugd en seniorenteams bij ViP uit Purmerend, NIVO uit Hoorn en Simokos uit Bovenkarspel.

Als speler: Bij NIVO alle jeugdteams doorlopen, bij WhamWham in de senioren gespeeld. Vele jaren bij ViP doorgebracht en een paar jaar op divisieniveau geacteerd bij Croonenburg en Compaen. Speelt momenteel bij Zaanstad in de promotieklasse.

Fabian Schreuder

Als trainer: Volleybaltrainer niveau 2, trainer van Wognum Dames 2 en Heren 1 en trainer C-selectie Volleybalschool West-Friesland.
Fabian is ook assistent bij Simokos D1 in de 3e divisie. Vanaf z'n 18e trainer bij jeugdteams CMV, C en B.

Als speler: Speelt sinds 1982 bij Wognum H1 in de promotieklasse. In de jeugd bij diverse jeugdselecties gespeeld.

Martin Siregar

Volleybaltrainer

Trainer CMV-selectie Volleybalschool West-Friesland

Jesper Huisman

Als trainer: Volleybaltrainer niveau 3, trainer bij NIVO en WhamWham waar hij verschillende teams onder zijn hoede heeft van C-teams tot de 1e klasse, dames en heren.

Als speler: In de jeugd bij NIVO gespeeld. Vanaf z'n 13e in de senioren bij WhamWham en momenteel weer bij het 1e herenteam van NIVO.